Expired on: Feb 7, 2023

Vil du være med å forme fremtidens løsninger innen digitalisering av salg og markedsføring?

Vi søker nå utviklere i internship til vårt R&D-team i Trondheim!

Er du student innenfor feltene datateknologi, informatikk eller lignende? Har du lyst på relevant arbeidserfaring samt muligheten til å jobbe fleksibelt ved siden av studiene? Da bør du lese videre! 

Hva går jobben ut på? 

Som utvikler i internship hos Lighthouse8 vil du bli en del av teamet som  skal videreutvikle Pharos – selskapets egenutviklede teknologi for digitalisering av salg og markedsføring. Du vil få muligheten til å jobbe med hele utviklingsprosessen – fra planlegging og design til implementering, kvalitetssikring, testing, monitorering og dokumentering av nye og spennende funksjoner, men hovedoppgavene dine vil være å hjelpe utviklerne våre komme seg raskere gjennom backlogen. Du kommer til å jobbe tett sammen med de andre i Lighthouse8 sitt utviklingsteam, men med fleksibel arbeidstid forventes også selvstendighet i arbeidet.

Det vil være muligheter for å jobbe fleksibelt/tilpasset studiene, samt muligheter for økt arbeidsmengde under ferieavvikling.

Hva ser vi etter?

Studenter som for øyeblikket tar et relevant studie og som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Helst bør du ikke ha igjen mer enn 1-2 år av utdanningen din, og være åpen for fast ansettelse etter endt utdanning. 

For å lykkes i stillingen som utvikler er det viktig at du liker å teste ut nye ting, er en lagspiller som spiller andre gode og synes det er spennende å holde deg oppdatert på nye og innovative løsninger. 

Løsningen vi leverer, og tredjepartene vi jobber med, er nytt for mange – så det er viktig at du er lærevillig. Samtidig er det en fordel om du fyller noe av følgende punkter:

  • Noe erfaring og interesse innenfor frontend-språk og rammeverk som Vue, TypeScript og Tailwind.
  • Noe erfaring med og interesse for  Python og Django.
  • Noe erfaring med PostgreSQL.
  • Kjennskap til Linux og containerization.

Hvem er Lighthouse8?

Lighthouse8 er et internasjonalt teknologiselskap med hovedkontor i Trondheim. Selskapet utvikler teknologi for digitalisering av salg og markedsføring, og har lang fartstid innenfor flere ulike bransjer. Siden oppstarten i 2012 har selskapet opplevd en kraftig vekst, og har fått godt fotfeste både i Australia, Europa og i det asiatiske markedet. 

Lighthouse8 sine team hjelper noen av verdens ledende selskaper med å øke og forbedre sine virksomheter digitalt og skape gode resultater. Lighthouse8 er blant annet sertifisert Google Premier Partner, og kåret til Gasellebedrift i 2019, 2020 og 2021.

Selskapet har solid økonomi, og har mottatt betydelig finansiell støtte for å kunne satse tungt på nye innovative løsninger og internasjonal vekst, spesielt med lanseringen av Pharos.

Noen av fordelene med å jobbe i Lighthouse8

  • Supre kollegaer og et morsomt arbeidsmiljø, med god avstand til taket.
  • Spennende prosjekter og utfordrende oppgaver hvor veien fra idè til produkt er kort.
  • Nye, moderne lokaler i Trondheim sentrum. (Inkl. stor takterrasse og byens beste utsikt.)
  • Muligheten til å forme din egen personlige- og profesjonelle utvikling og hverdag.
  • Bordtennis, shuffleboard, en plass på bowlinglaget om ønskelig (og kollegaer med heftig konkurranseinnstinkt!) 🎳

Søk jobb i Lighthouse8!

Er du den vi ser etter til teamet vårt i Trondheim? Søk på internship hos oss!

Lighthouse8 verdsetter et inkluderende arbeidsmiljø med ansatte med variert bakgrunn. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert for stillingen, uavhengig av etnisitet, religion, kjønn, seksuell orientering, opprinnelse, fysisk uførhet eller alder.

Er du interessert, men ønsker mer informasjon før du søker? Da er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med vår MD,  Joakim Wergeland

Mer informasjon om vår egenutviklede teknologi, Pharos, finner du her på vår hjemmeside. 

Søknadsfrist: Snarest. 

 

Til alle rekrutteringsfirma Lighthouse8 ønsker ikke å motta søknader fra rekrutteringsfirma. Vennligst ikke send søknader på vegne av rekrutteringsselskap til våre kontaktadresser, ansatte eller kontorlokasjoner. Lighthouse8 er ikke ansvarlig for kostnader forbundet med søknader som blir sendt til oss uoppfordret.

Sorry! This job has expired.